Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας με την επωνυμία Εmerald World Trade Sarl, εδρεύει στο Μαρόκο. Ο επίσημος εισαγωγέας μας στην Ελληνική αγορά, με αποκλειστική συμφωνία για εισαγωγές στα Βαλκάνια και την Τουρκία είναι η Οmega Trade Α.Ε. Η εταιρία μας συνεργάζεται αποκλειστικά με το μεγαλύτερο αγροτικό συνεταιρισμό στο Μαρόκο, την Cooperative APIA καθώς και με την βραβευμένη με το βραβείο ποιότητας του Λονδίνου την Natus Marrakech  .

Στα προϊόντα της Αpia οι συσκευασίες είναι οι μοναδικές που διατίθενται στην Ελληνική και την Αραβική γλώσσα, επιπλέον είναι το μοναδικό προϊόν με ευρωπαϊκή πιστοποίηση με την ονομασία Έλαιο Argan και είναι 100% καθαρό, φυσικό, βιολογικό Έλαιο Argan.

Η Apia είναι μια εταιρεία που έχει έδρα το Βασίλειο του Μαρόκου, και ασχολείται  με την παραγωγή, την επεξεργασία και την πώληση φυσικών προϊόντων για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Οι εργαζόμενοί μας διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία , καθώς και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας – κι αυτό είναι το κλειδί για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας. Μπορούμε επίσης να εγγυηθούμε ότι τα προϊόντα που πωλούνται στα καταστήματά μας έχουν παραχθεί αποκλειστικά και μόνον από την εταιρεία μας.

Η Απία ποντάρει στην καινοτομία και την έρευνα νέων τρόπων παραγωγής , με σκοπό την καθαρότερη παραγωγή, χωρίς να βλάπτει  τη φύση, η οποία μας δίνει τόσα πολλά ωραία προϊόντα. Το εργοστάσιό μας είναι εξοπλισμένο με την κορυφαία υψηλή  τεχνολογία  για την απομάκρυνση των επιβλαβών ουσιών.

Οι Μέλισσες είναι ένα σύμβολο του περιβάλλοντος, η διατήρηση τους είναι ισοδύναμη με τη διατήρηση της φύσης. Η Άπια είναι επιχείρηση, φορέας της βιώσιμης ανάπτυξης, δεδομένου ότι από την ίδρυση της, συμμετέχει σε πολλά προγράμματα ανάπτυξης, όπως σε προγράμματα εκπαίδευσης γεωπόνων, δασκάλων  και αγροτών. Τα προϊόντα μας είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών εργασίας και έρευνας. Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές για τους πελάτες μας.

Η Natus Marrakech , είναι μία εταιρία βραβευμένη για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της με το βραβείο ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ στο Λονδίνο το 2013

Οι Συσκευασίες της είναι χειροποίητες και αποτελούνται κυρίως από προϊόντα που παράγονται στο Μαρόκο .

Κύριο συστατικό των προϊόντων αυτών είναι το argan , το φραγκόσυκο ,το σαφράν , το βούτυρο carite , το πορτοκάλι και το μέλι.

Η Εταιρία προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από αυθεντικά χειροποίητα προϊόντα με λάδι argan που είναι θρεπτικό ενυδατικό και αφήνει το δέρμα απαλό και μεταξένιο ,

Όλα τα οφέλη από αυτό το συστατικό της ομορφιάς, το πολύτιμο λάδι μας, θα αφήσει το δέρμα , τα μαλλιά και τα νύχια ενυδατωμένα και απαλά αρωματισμένα

Εγγυόμαστε την αυθεντικότητα των προϊόντων μας, καθώς και την υψηλότερη ποιότητα. Είμαστε σε συνεχή αναζήτηση για νέα προϊόντα, νέες συνθέσεις και νέες συνταγές για να φτάσει στους πελάτες μας το καλύτερο που μπορεί να δώσει γη του Μαρόκου. Εξετάζουμε επίσης  τις γεύσεις, με βάση τις παραδόσεις μας και την ιστορία μας.

Πιστοποιήσεις